Gårdsturisme

Nordland har vakker og variert natur, flott kulturlandskap og trivelige folk! Nettopp det at folk bor spredt og forvalter tusenårige tradisjoner gir oss mange livskraftige samfunn. Å utvikle gårdsturisme er et verdifullt bidrag for å kunne bo i bygdene, og utvikle steder som er attraktive for de tilreisende å besøke.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Publisert 12.06.2015

Kurs i prosjekt- og prosessledelse

Har du en prosjektidé og trenger hjelp til prosessen? Her er kurset for deg som ikke bare snakker om at bygda eller næringa trenger utvikling, men som vil gjøre noe med situasjonen.


Publisert 25.03.2015

Studietur til Østerrike, Sveits og Tyskland

Har du lurt på om reiseliv eller lokal matproduksjon med utgangspunkt i gården din kan være noe for deg? Da skal du se nærmere på dette programmet for studietur til Østerrike, Sveits og Tyskland som går av stabelen 31.august - 4.september. Bli med å treffe noen av de ypperste leverandørene på reiseliv, mat og kultur i Bodensee-regionen og la deg inspirere!


Publisert 02.03.2015

Spennende studietur til høsten

Hold av datoene 31.august til 4.september. Da arrangerer vi studietur til Sveits for deg som ønsker å tilby lokalmat og/eller grønt reiseliv med utgangspunkt i gård.  


Publisert 05.02.2015

Motiverte gårdbrukere vil starte butikk

22 potensielle gründere og gårdbrukere deltar på det nye tiltaket Flere og bedre gårdsbutikker i Nordland. Tiltaket er tredelt. Deltagerne reiste først til Hedmark på studietur for å se nærmere på godt drevne gårdsbutikker. I midten av januar ble Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm besøkt. Tiltaket avsluttes med et butikkfaglig kurs i Bodø 10.-11. februar.


Publisert 19.11.2014

Bli god på gårdsbutikk i Nordland: Studietur i januar og seminar i februar


Publisert 06.11.2014

Evaluering av Gårdsdriv-ordninga

Hjelp oss å evaluere Gårdsdriv-ordninga, slik at vi kan bli bedre!


Publisert 27.10.2014

Besøk Den sorte Gryte

Sist men ikke minst er det nå klart for presentasjonen av sjølfolket på Møllevollen gård: Jorunn og Svein-Magne Husjord. Velkommen til et par som ikke tenker innenfor boksen, og som har turt å tenke helt nytt på mange områder:


Publisert 17.10.2014

Besøk Nordtun Gård

På Andøya finner vi May og Stig Johannessen, som er 5.generasjon drivere på Nordtun gård. Det driftige paret har en solid bakgrunn både innen landbruk og pedagogikk, og har valgt å satse på lokal matproduksjon, reiseliv og Inn på tunet. Dette i tillegg til aktiv gårdsdrift med tradisjonell melk- og kjøttproduksjon.


Publisert 14.10.2014

Besøk Loviktunet

Besøk gründerekteparet Katrina og Tor-Ivar Grav som har totalrenovert gammelstua og flyttet et helt hus på rot inn på tomta der Tor-Ivar vokste opp.


Publisert 03.10.2014

Besøk Inga Sámi Siida

Velkommen til besøk hos den største trafikkdriveren i Vesterålen: Inga Sámi Siida. Møt reineierne som virkelig har fått det til på mat/reiselivsområdet via Gårdsdriv-ordninga i Nordland.